Csetszerelem

Minden ami eddig megtörtént velem és érdemes leírni. Az automatikus dátumokat ne vegyétek figyelembe,csak azért használom őket, hogy a sorrendet (ahogy megtörténtek) tudjam tartani, ezért többször látjátok ugyanazt a kezdetet, de lejebb haladva mindig lesz új benne. Az írás egyes részeit, teljes egészét, a képeket és egyéb megjelenő részeket másolni, máshol felhasználni tilos! Minden jog fentartva!

Linkblog

2008.03.26. 04:35 :: csetszerelem

Dátum: 2002. július 23. 16:20
Szervusz Gigi
Ne haragudj a kepet mar megint elfelejtettem de igerem legkozelebb bentrol elkuldom neked
Hirem most semmi.Nem is tudok minden nap leautozni oda meg a szomoru igazsag az hogy amig nem lehet  Andikaval legalabb beszelni nincs is sok ertelme.Felhivni felhivom az orvost vagy Michelle-t de meg minden a regi sajnos. Megigertem ha barmit tudok jelentkezem.
Megint felhoztad, nem szivesen de mindegy, ugyis elmondta volna csak kesobb gondolom:a szuleit elveszitette 4 eve.Ez volt az a szornyu dolog ami idegileg kikeszitette Ot es amin nem nagyon tudta azota sem tultenni magat.Diohelyban ennyit. Nem talalta a helyet, azert jott ide hozzank utana. Sajnos ez nagyon megviselte es meg is valtoztatta Ot de azt hiszem ez ertheto is foleg az O eseteben.
Ha el tudlak kapni amikor otthon vagy megprobalom, ha nem akkor majd irok Fel a fejjel kislany!!
Udvozlettel;  Tom

2002. július 25.  04:46:33 Thu
Szia Tom!
Köszönöm, hogy tájékoztatsz!
>Nem is tudok minden nap leautozni oda meg a szomoru igazsag az hogy amig nem lehet Andikaval legalabb beszelni nincs is sok ertelme.<
Ezt azért én kicsit másképp látom, de megértelek! Tudod, sose lehet tudni, mikor bemész hozzá, hallja-e amit mondasz. Tudjuk, hogy Michelle után annyira nem vágyik, mint utánad, vagy utánam. A magyar szó, a hangod neki többet jelent, mint száz gyógyszer. Ha nem hallja, mégjobban egyedül érzi magát, míg eddig! Vár Téged, még akkor is, ha neked ez furcsa! Tényleg jó lenne, ha egyszer látogatási időben be tudnál jutni hozzá! Ezt egészen komolyan mondom,  én már tapasztaltam ezt a pozitív hatást. Hihetetlen?! Sokszor ezek a dolgok keltenek életre vágyakat, embereket! Köszönöm, hogy elmondtad, valahol tudtam ezt, de sose mertem rákérdezni, főleg, hogy kitérő választ adott,de éreztem, nagy törést okozott benne! Látod, nem tudtam megint aludni, csak lestem a gépet egész éjjel. Lassan felkelek és bemegyek a munkahelyemre, ott megvárom a kolégákat, velük együtt megyek a MC Olimpiára helytállni. Várom jelentkezésedet, jelzésedet! Estére, ha Isten is úgy adja, 6-ra hazaérek. Holnaptól mindig délelőtt érsz el, úgy, mint múltkor, mert délután dolgozom! Szia, jó pihenést Neked!
Gigi

2002. július 25. 11:49
Szervusz Gigi
Azt hiszem felreertetted, a latogatasi idon kivuli leautozast tartom ertelmetlennek mert olyankor semmi korulmenyek kozott sem engednenek be.Termeszetesen ha delutan tudnek menni az mas lenne de olyankor sajnos nem megy. Majd most a hetvegen lemegyek az biztos hogy be is tudjak menni hozza. Beszeltem a Michelle-el,O ott van minden nap azt hiszem. Azt mondta hogy a sejtelhalodasi folyamat nem szunt meg teljesen ezt en nem ertem de mindegy  es valoszinuleg fel kellene ujra nyitni de ahhoz jobb lenne viszont ha atvihetnek egy masik helyre mert itt allitolag ebben az esetben szinte  eselytelennek tartjak mondvan ha meg tobbet le kell valasztani az igy is keves maradekbol az vegzetes lehetne a szervezetenek. Nem tudok sajnos hozzaszolni barmennyire is szeretnek. Megtesznek gondolom itt is mindent de megsem olyan a felszereltseg mint egy igazan jo korhazban.Hogy mi hianyzik nem tudom de az az illeto aki a multkor lejott velem az is jobbnak latna atszallitani.De azt meg igy meg nem lehet Nem tudom hogy el tudlak-e erni mikor otthon leszel, talan, de ha nem akkor irok.
Udvozlettel     Tom

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása