Csetszerelem

Minden ami eddig megtörtént velem és érdemes leírni. Az automatikus dátumokat ne vegyétek figyelembe,csak azért használom őket, hogy a sorrendet (ahogy megtörténtek) tudjam tartani, ezért többször látjátok ugyanazt a kezdetet, de lejebb haladva mindig lesz új benne. Az írás egyes részeit, teljes egészét, a képeket és egyéb megjelenő részeket másolni, máshol felhasználni tilos! Minden jog fentartva!

Linkblog

2008.03.28. 11:52 :: csetszerelem

 

 2002. május 9. 14:45
Szia Szívem Királynője!
Sms-ez rám, ha fel tudsz jönni beszélgetni. Most kiviszem a kutyust sétálni
ide a parkba. 4-kor jövök fel újra, de ha hamarabb tudsz lenni, akkor szólj!
Még ma írni fogok Neked!!!
Szia Kincsem!
Millió CSÓK: Gigi

2002.május 9. 17:47
Szia Kicsim!!
Tudom, sajnos, menned kellett! Nagyon rossz, de kibírom miattad, hiszen Neked  is legalább olyan rossz, hanem rosszabb!!!! Nagyon hiányzol! olyan jó lenne megölelni, megsimogatni, csókolni, ezerszer, tízezerszer! Csak nézni, figyelni Téged, érezni minden sejtemben!!!!  Még most is hihetetlen számomra, hogy egy ilyen szép Nőnek pont én kellek, én akiben semmi nincs! De nagyon jó érzés! Tényleg!!!  Azt hiszem, nagyon beléd zúgtam!!! SZERETLEK és ezt szívem mélyéből érzem, írom Neked! Nem élném túl, ha én nem kellenék Neked! Tényleg én kellek Neked, nem csak álom ez?! Mondd, hogy igen, mondd ezerszer, százezerszer! Számomra is hihetetlen, hogy így, általad, megtalálhattalak, érezhetem, hogy hozzám tartozol!!!!! (Megint valami belement a szemembe, gyöngyöt sír érted Kedvesem, Szívem!) Holnap feljövök 10-kor, de ha nem lennék, sms-ez rám, lehet, hogy elaludtam! Ha tudsz, ha lehet, látni szeretnélek ilyen formában is! Ha nem, írj, mindegy mit csak írj!!! Érezni szeretnélek soraidon keresztül is!!!! Várok RÁD, mindig!!!!! Nincs szó arra, amit érzek Irántad!! Nem tudom szavakba önteni, érezni kell, olyan jó és olyan nagyon fáj is!!!!!
Várom jelzésedet! Kérlek, ne hagyj el!
MILLIÓ CSÓK: Gigi

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása