Csetszerelem

Minden ami eddig megtörtént velem és érdemes leírni. Az automatikus dátumokat ne vegyétek figyelembe,csak azért használom őket, hogy a sorrendet (ahogy megtörténtek) tudjam tartani, ezért többször látjátok ugyanazt a kezdetet, de lejebb haladva mindig lesz új benne. Az írás egyes részeit, teljes egészét, a képeket és egyéb megjelenő részeket másolni, máshol felhasználni tilos! Minden jog fentartva!

Linkblog

2008.03.26. 07:20 :: csetszerelem


2002. május 23. 16:15
Szia Kincsem!!
Megírom a levelet a Wordben, mert itt sem megy a net. A szegedi vonalon elvágták a kábelt, talán du. működni fog, de nem biztos, hogy ma már fel tudom adni Neked! Itt a volt munkahelyem a könyvtár, de az egész városban szünetel a szolgáltatás. Azt kérdezi a fogadott fiam Tőled, hogy levelezhetne-e Veled. Említettelek Téged, de csak annyit mondtam, hogy kint élsz. Majd, eldöntöd, Te mit mondj. Szeretne megismerni. Jó szövege van, lehet, hogy lefáradsz tőle
Tegnap este 1-kor jött hozzám, mindent elmesélt, gondját, bánatát, örömét. Este fél 1-kor ment haza. Még most is emlegeti a pizzámat. Csak az enyémet szereti, de abból kettőt megeszik Néha együtt szoktunk sütni, főzni. A sütés az erőssége. Egyébként 19 éves kölyök, de aranyos, bírom a fejét. Bár néha lefáraszt. Tudod, 12 évesen ismertem meg a könyvtárba, mint gyerek. Már akkor megfertőztem a Csillagok háborújával, azóta specialista lett belőle. Anno kért tőlem egy jó fantasztikus könyvet. Odaadtam a kedvencemet elolvasni. Rabja lett neki. Nagyon sokat beszélgetett velem, játszott. Kb. fél év múlva azt vettem észre, hogy csak miattam jön be a könyvtárba. Azóta mindent elmond nekem. Többet tudok róla, mint az anyja. Jó fej. Birom a kölyköt, bár néha engem is lefáraszt
Most voltam, hogy érvényesítessem a személyimet, mert lejárt. Mivel nincs vezetői engedélyem 3000.-Ft-ba kerül. Ha lenne, csak 1500.-Ft költséget kellene fizetnem. Nem semmi. Az útlevelemet ellopták a vonaton. Ezt is be kell jelentenem és újat kell készíttetnem. Ma reggel kaszáltam, mert akkora a fű, hogy lassan bújócskázni lehet benne. Megkértem az önkormányzatot, kaszálják ők, mert anyu combnyaktöréssel nem tudja hetente, én meg kb kéthetente érek haza. Most még úgy érzem, hogy a fűvel szélmalomharcot folytatok!!
Nagyon hiányzol! Olyan jó lenne olvasni a leveled, de ez a NET, mostanában kifog velem Hogy vagy Kincsem? Mi van Veled? Vasárnap délelőtt már otthon leszek, várlak, hátha…. Ma a „fiammal” megnézzük a Klónok háborúja c. filmet, mely a Csillagok háborúja 2. része. Ő már látta. Azt mondta, fergeteges!!! Én is kíváncsi vagyok rá. Hisz ezen a technikai csodán, ennek a fejlődésén nőttem fel. És már láttam a kalózmásolatot a neten.
SZERETLEK NAGYON!!! Holnap is írok, max. két levelet kapsz egy nap Vigyázz magadra!!! Velem vagy MINDIG! Remélem, tudod!!!
Szia Drágám!!
Millió CSÓKxCSÓK:
Gigi

2002. május 24. 18:44
Tom átküldte azt a képet, amit Andi akart nekem "adni"

Andi


2002. május 24. 19:19
Megjött az első zene Tom közvetítésével. Andi kedvenc dala.

 La Di Da Da- La La La La La La (8x)

I'm walkin' down the street
And my heart goes boom
In a minute we will meet
And my heart goes boom
When we are together
I want your love forever
I'm walkin' down the street
And my heart goes boom, boom, boom
And my heart goes boom

Baby be my lover, I don't want no other
What I really, really, really want is you
I don't need no education, stupid conversation
For the things I wanna do
Baby be my lover, I don't want no other
You are what I really, really, really want, it's true
I can't wait to see you
Wrap my arms around you
Show you what I really wanna do

refrén:
La Di Da Da- La La La La La La (4x)

Jusqu'prent, je n'ai jamais senti la force de ton amour,
Si tu veux tout savoir, je sais bien qu'un jour,
Nous nous reverrons et  toujours
Oh, mon amour, laisse-moi te toucher
Caresser ta peau, ca me fait rer
Danser sur des rythmes qui nous font vibrer
Je t'aime pour toujours et  tu le sais
(I've never felt the strength of your love till now
When you want to know it all
I know one day we won't dream and it's forever
Oh, my love, let me touch you
Caress your skin, it makes me wanna dance to the rhythm that makes us move
I love you for always and you know it)

Your kisses are so sweet
And my heart goes boom
You're the only one I need
And my heart goes boom
The world keeps turnin'
My heart keeps burnin'
I'm walkin' down the street
And my heart goes boom, boom, boom
And my heart goes boom

Baby be my lover, I don't want no other
You are what I really, really, really want, it's true
I can't wait to see you
Wrap my arms around you
Show you what I really, really, really, really, really, really,
Really, really, really wanna do

refrén

La Di Da Da- Da Di Da Da Da Da
Mon cœur fait boom
La Di Da Da- La La La La La La
My heart goes boom
La Di Da Da- La La La La La La
Mon cœur fait boom
La Di Da Da- La La La La La La
My heart goes boom
La Di Da Da- La La La La La La (4x)

 
2002. május 24. 19:31
Szia Gigi Dragam !!!!!!!!!
Most olvastama leveleidet,koszonom a szep lapot!!!!!!!!!! Eleg zsufolt volt az elmult ket nap,azert nem tudtam irni,ne haragudj!Remelem amit szerettem volna kuldeni Neked,megkapod, a Tom kuldi el,de arra az E-mail cimre ne irj,az a "benti"geprol megy.Ezt a Tom keri,nehogy baj legyen. Mondtam,hogy szeretnek Neked zenet is kuldeni,nem tudom sikerul-e,azt mondta,megprobalja.Olyan rendes,nagyon szeretem. A fiuval a levelezes:nem is tudom,persze szivesen irok Neki is,miert is ne,csak tudjam mit szabad.Gyerekek?Nem rossz,de adhatnal bovebb tampontot ha mar "hazudnom" kell. Azt hiszem a hetvegen nem leszek itt sajnos:((de ha megis,akkor jelentkezem valahogyan.Hianyzol!!!Olyan jo volt,hogy tobbszor is "egyutt"voltunk a heten,es most megint szunet.Nehez igy.Tudod mindig kapok egy is friss erot Toled,de az hamar el is szall, barmennyire is akarom tartani.Nem tudom miert.Gyotrom magam emiatt,de neha csak ellenkezo hatast valt ki es olyankor nagyon elkeseredek. A napok is nagyon lassan telnek. Egyszoval nem vagyok tul jol,de megprobalom tultenni magam rajta es ne haragudj,hogy ezt leirom,de kikivankozott. Kicsim!!!
A kezedre vigyazz, lehet, hogy meg szukseg lessz ra, hogy finoman erintsen valakit:))) 8-ra jonnek ertem,ugyhogy mennem kell keszulodni, azonnal jelentkezem amint tudok!!
Mondtam mar???
Szeretlek!
Hogy hogyan???
Nagyon!!
Mindig Rad gondolok Kincsem,ezerszer csokollak:
                                  A TE kiscicad

2002. május 25. 11:37
Szia Kincsem!!
Megkaptam Tomtól a csatolt file-okat, képet és az mp3-at. Még nem tudtam meghallgatni, mert Vásárhelyen vagyok a könyvtárban és nem akarom erre a gépre lementeni az anyagot, de estére meg fogom hallgatni!!! Az lesz az első!! Nagyon köszönöm a képet!!!! :))) Nagyon tetszik!!! A kézírásodról majd később (grafológia). Ha érdekel, csak akkor. Így előzetesen, megnyugtató, pozitív jellemet takar. :)) Természetes, hogy Tom által megjött mailra nem válaszolok! De azért, jó, hogy szóltál :) Néha szórakozott vagyok :))
>Olyan rendes,nagyon szeretem. Csak óvatosan Kincsem :)))  Jedi Clonnak bármit írhatsz, hiszen semmit nem mondtam. Baby sisters, elvileg, de ezt a kérdést is nyitottan hagytam. Annyit mondtam, hogy nagyon aranyos, intelligens vagy és szeretlek! Semmi többet. Rád bízom, csak azért néha szólj, hogy tudjak reagálni az ő kérdésére, ha lesz. (Bár most úgy érzem, hogy a lányok iránti próbálkozásai keresők csak. Nem tudom, majd kiderül, soha nem kérdeztem rá, nem is fogok. Amit elmond, elmond!)
> heten, es most megint szunet.Nehez igy.Tudod mindig kapok egy is friss erot Toled,de az hamar el is szall...
Nem haragszom, hogy leírtad, sőt! Szeretnék minden lelki állapotodról tudni. Egyrészt, mert Te is megkönnyebülsz egy kicsit, másrészt, csak így tudok segíteni Neked! Kicsim, soha ne akakrj semmit görcsösen, mert akkor nem megy. Lazulj el, engedd, hogy néha kimenjek az agyadból, mert csak így erősödik meg benned a létem. Tudod, minél jobban szorítja össze az ember az öklét, annál jobban kifolyik a homok a kezéből! Ez mindenre igaz!! A lelked, a tudatod, megtart Téged és engem is Neked! Lazulj el, csak így lesz egy kicsit könnyebb a napod! Azzal nem szeretsz kevésbé, hogy nem gondolsz mindig rám! De nem szabad görcsölnöd, az nem jó!! Lazulj el, élvezd a napfényt, a tájat, már amit látsz. Ha ezek látod, akkor hidd el, én is látom a Te segítségedddel!! Át tudod adni, még íly messze is!!! Hidd el, minden nap telik, de nem mindegy, hogyan. Görcsösen, vagy valamennyire könnyebben is! Ne nehezítsd a napjaidat. Nekem is nagyon rossz, hogy nem vagy velem, de most, ebben a pillanatban annak is örülni kell, hogy egyáltalán tudunk valamilyen formában találkozni, beszélgetni, tudni a másikról!!! Fel a fejjel! Engem nem veszítesz el, itt vagyok Neked! Szeretlek és ez nem olyan érzés, mely egyik pillanatról a másikra eltűnik. Persze vannak olyan időszakok, mikor az érzés gyengülni látszik, de ez csak csalóka érzés, hiszen ha látjuk egymást, rögtön gyorsabban ver a szív, sőt várjuk, hogy egymástól valamilyen jelzés jöjjön!! Ha van, akkor repülni tudnánk. Ennél fontosabb, erősebb jelet nem kap az ember a szívtől, hogy mennyire szereti a másikat! De néha a szívnek is egy picit pihennie kell, hogy újra megerősődjön, frissen dobogjon! Minden érzésnek frissülnie kell, hogy tiszta maradjon! Így dolgozik a Te szíved is és az enyém is!!! De ez nem azt jelenti, hogy már nem szeretjük egymást!!! Sőt!!!! Fogadd el, és ne pazarold az energiád a görcsös őrzésre. Hidd el, ha kapsz tőlem valami "jelet", akkor a Kicsi Szíved újra olyan hevesen ver, ha szeretsz, hogy alig birod bent tartani Őt! Ennél erősebb bizonyítékot nem fogsz kapni! Élj az erőddel hasznosan, ne fáradj ki emiatt. Szeretlek Nagyon és ezt az érzést semmi nem gyengítheti meg!!! Csak összetörhető!! A napok pedig telnek, de nem mindegy, hogyan! Próbáld meglátni a természet csodálatos erejét! Hallgasd, erőt ad!!! és én is itt leszek Neked! Amilyen sűrűn tudok, valahogy jelentkezek, találkozunk!!! Fel a fejjel, hiszen SZERETLEK!!!! Vagy ne tegyem? :))) Nem megy!!!!!! :))
Millió CSÓK: Gigi SZERETLEK!!SZERETLEK!!SZERETLEK!!SZERETLEK!!SZERETLEK!!SZERETLEK!!
Ez van! Ezt kell elviselned :))))
Szia Cicám, Drágám! CUUUUUPPPPPPPPPPPP
Gigi

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása