Csetszerelem

Minden ami eddig megtörtént velem és érdemes leírni. Az automatikus dátumokat ne vegyétek figyelembe,csak azért használom őket, hogy a sorrendet (ahogy megtörténtek) tudjam tartani, ezért többször látjátok ugyanazt a kezdetet, de lejebb haladva mindig lesz új benne. Az írás egyes részeit, teljes egészét, a képeket és egyéb megjelenő részeket másolni, máshol felhasználni tilos! Minden jog fentartva!

Linkblog

Nekrológ

2008.03.26. 04:00 :: csetszerelem

Összegezem amit tudok Andimról.
21 éves fiatal nő, aki szülei halálát nem tudta feldolgozni, akit Tom felesége nem tudott elviselni, mert féltékeny volt. Ő az a lény aki érezte, megkapta a szerelmet tőlem, ami nem tudott kiteljesedni! Későn érkeztem! Nem tudom, miért adta fel, elképzeléseim vannak csak.
Olyan híreket kaphatott, ami végleg arra vitte rá, véget vet az életének és már én is kevés voltam, hogy vissza tartsam. Michelle szanatóriumba akarta vinni, hogy meggyógyuljon. Ezt a távolságot Andi nem viselte, főleg, tudta, sokáig nem is "láthat" majd. Velem akart lenni, nálam és nem annál, akit nem szeretett. Nem hitt Tomnak sem, pedig bizonygatta, kiszabadul börtönéből. Miután megint rosszul lett és kórházba került tudta, nem ússza meg a műtétet. Az az ember, akinek ennyire fontos a teste, lelkileg tragédiának éli át. Nos ezek összessége vitte az öngyilkosságba, ami most nagyon könnyen ment, mert már beteg volt.

Nem hiszem, biztos vagyok abban, hogy megírta utolsó levelét és postázta nekem. Sajnos ezt már nem tudom előteremteni, mert nem kaptam meg. Talán, ha nem arról a benti gépről írt volna……
Tom állítása szerint félt az újrakezdéstől. Mi van akkor, ha ezt csak azért mondta Michelle-nek, hogy szabaduljon tőle. Tisztában volt vele, mi lesz Magyarországon, nálam. Volt fogalma arról, hogyan fogunk élni. Már a pénzét is velem tervezte forgatni. Velem tervezte az új életét. Mi történhetett azokon a napokon, ami feladásra késztette őt? Máig sem tudom és már nem is fogok fényt deríteni rá. Egy biztos, olyan embert veszítettem el, akiért az életemet is áldoztam volna! Terveztem, hazahozom hamvait, de nincs elég pénzem hozzá. Igazából szeretnék találkozni Tommal, Michelle-vel, ha még élnek, hogy fény derüljön az okokra, mi is zajlott le Andiban. Legszívesebben szétrobbantanám az „aranykalitkát”. Tudom, újra termelődne, de mégis elégtétel lenne számomra, taán.

Keresem azokat az embereket, akik ismerték, akiknek írt. Ha valaki úgy gondolja, ő is része volt Fehérvári Andi életének, kérem írjon a mail címre vagy a kommentbe. Még mindig reménykedem, hátha többet tudhatok meg róla mások segítségével.

Rövid életrajz:
Fehérvári Andrea
(1980.10.01. Budapest-2002.08.04. Dinan)
Szül. 1980. október 01.; anyja n.: Kender Mária; apja neve: Fehérvári Nándor. Apja hídépítő mérnök. 6 éves koráig Budapesten a Corvin krt.-on lakott az Aero szálloda mögött. Vidám, boldog gyermekként ismerték. Nagyszülei Pesten és Tokajban éltek. 6 éves korában elhagyta szüleivel Magyarországot és Angliába költöztek (1986.). Gyermekkorában 2 évig tornázott, de nem ment jól, ezért elkezdte az aerobic-ot és a táncot. Építette, csinosította testét. 1995-ben az apa Hollandiában kapott munkát. Oda költöztek át. Sűrűn jártak át barátjukhoz Mogyoródi Tamáshoz ( Tom szül.: 1960.-). Szülei autóbalesete után 1997-ben Antwerpenbe (Belgium) ment át apja gyermekkori barátjához Tomhoz. Nem sokáig maradhatott a házban a felesége féltékenykedése miatt. Külön házat bérelt. Szülei halála teljesen megtörte.Nem tudta feldolgozni. Otthagyta gimnáziumi tanulmányait és belevetette magát az éjszakába. Bulizott, de igazán sosem tudott kikapcsolódni, megbékélni anyjáék halálával. Pénz szerzés miatt elkezdett táncolni nigt clubbokban. Megtartotta önmagát, nem engedett a csábításnak. Igazi nő maradt.
2002. jaunárjában egy beszélgetés után Tom bevitte az aranykalitkába "consumgirl" lett. Nagyon gyorsan rájött, hogy nem az Ő világa és menekülni próbált. Miután sok pénzt hozott a konyhára, nem engedték el. Először ekkor próbál öngyilkos lenni. Búcsúlevelét a kalitka „állatai” megtalálták és megsemmisítették. Andit hét lakat alatt őrizték. Ekkor keresett más forrást az ismerkedésre és találta meg a Gyalogló csetes világát. Itt kattintott rám és kapott először reményt a szabadulásra. Sajnos, e remény szertefoszlott. Újabb öngyilkosság után már nem tudták megmenteni az életét. 2002. augusztus 4-én hajnalban elment az élők világából. Miután nem belga állampolgár ezért nem temették el megszentelt földbe.Elhamvasztották. Szentségtelen marad halála után is. Bruxelles-ben volt a temetési szertartás 2002. augusztus 14-én 11:30-kor.
Meghalt de mégis él!
Él itt a blogban és természetesen bennem a szívemben mindörökké!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása